Uus filmikogemus

Sattusin ühel koolivaheaja päeval vaatama filmi “Süü on tähtedel”. Film on linastunud aastal 2014 ning toodetud 20th Century Fox’i poolt. Režissöör on Josh Boone, peaosades on Shailene Woodley ja Ansel Elgort.

Kui hakkasin seda filmi vaatama, ei olnud mul algul mingeid suuri ootusi selle jaoks. Ma olin natuke kuulnud sellest filmist ja teadsin, et sellest on olemas ka raamat, millest ma olin paari lehekülge lugenud, aga pigem ma hakkasin seda filmi vaatama lihtsalt igavusest ning ma olen tänulik, et ma seda tegin. Sellest filmist sai üks minu lemmik filmidest.

See on lugu kahest noorest, poisist ja tüdrukust, kes mõlemad põevad vähki. Poisi nimi on Augustus ja tüdruku nimi Hazel. Nende vahel süttib suur armastus, kuid kahjuks tekitab vähk kui väga raske haigus palju valu. Armunud noored püüavad küll haigusest üle olla ja sellest võitu saada, aga vähk võib murda ka kõige tugevamad. Sisimas on nad juba leppinud sellega, et neil on elada vähem kui teistel, kuid kedagi, keda väga armastatakse, ei taheta kaotada.

See film on väga armas, südamlik ja ka väga kurb. Kõige kurvem ja emotsionaalsem koht oli minu jaoks filmi lõpus, kus Augustus kahjuks suri oma haiguse pärast. Ma arvan, et see film õpetab inimestele väärtustama ja armastama oma lähedasi. Keegi ei taha olla ju üksinda ning kõik tahavad olla armastatud, hoolimata elu erinevatest takistustest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga